Poznáme miesto konania Eurovízie 2015!

Po mesiacoch rozhodovania dnes padlo jasné rozhodnutie zo strany televízie ORF. Eurovízia bude vo Viedni!
Do hlavného miesta Rakúska, Viedne, budú v máji cestovať aj desiatky slovenských fanúšikov, aby si mohli v Stadthalle užiť atmosféru Eurovízie 2015! V hre o hosťovanie Eurovízie boli aj mestá Innsbruck, Graz, Klagenfurt, Linz a Oberwart. Viedeň je mestom kultúry, ľudí, má skvelú infraštruktúru a je technicky a bezpečnostne pripravený na privítanie 14 000 fanúšikov, 2 000 novinárov a všetky delegácie. Niektoré hoteli sú už teraz rezervované. Začiatkom roka sa očakáva nárast cien ubytovania.
Naše hlavné mesto Bratislava je od Viedne len 40 km, čo určite využijú fanúšikovia, hlavne vďaka lacnejšiemu ubytovaniu.
Lístky sa dostanú do predaja o pár mesiacov. O všetkom Vás budeme informovať. Ako člen oficiálneho fanklubu OGAE Slovakia bude možné zakúpiť si lístky cez fanúšikovskú sieť. Ide o balík lístkov na všetky skúšky a živé prenosy. Ak sa chcete stať registrovaným fanúšikom, vyplňte formulár na našej stránke.

 Česká republika bude hosťovať Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji, Rakúsko Eurovíziu. Očakáva sa aj premiestňovanie fanúšikov Majstrovstiev na Eurovíziu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára