RSS OGAE Slovakia je už aj na oficiálnej webstránke Eurovízie!





Od minulého týždňa sa náš eurovízny blog dostal na oficiálnu webstránku Eurovízie, eurovision.tv! Stalo sa tak vďaka nášmu členstvu v OGAE International, medzinárodnom fanklube združujúcom národné fankluby Eurovízie.







Do OGAE International sme boli prijatí vlani v máji na stretnutí národných fanklubov Eurovízie v Kodani. Odvtedy si náš fanklub užíva množstvo výhod, ktoré členstvo v tomto medzinárodnom spoločenstve ponúka. Naši členovia mali už v decembri možnosť zakúpiť fanúšikovské balíčky lístkov na Eurovíziu a boli im vystavené aj medzinárodné kartičky, ktoré zabezpečujú vstup do Eurofan cafe, v niektorých prípadoch aj do Euroklubu a takisto aj zľavu v oficiálnom internetovom obchode Eurovízie. Zároveň sa členovia môžu zapojiť do rôznych súťaží a medzinárodných hlasovaní organizovaných OGAE International. Viac o OGAE International sa dozviete tu.

Všetky naše novinky sa odteraz objavia na oficiálnej stránke Eurovízie. To zvýši viditeľnosť nášho fanklubu a povedomie o ňom. Slovensko sa tak natrvalo dostáva na mapu Eurovízie.

RSS OGAE Slovakia nájdete tu.

Ak sa chcete sa členom OGAE Slovakia, stačí vyplniť tento formulár.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára