Slováci chcú na Eurovízii vo Viedni vidieť Mariku Gombitovú!

Odišla aby sa mohla vrátiť! Aj tak sa dá okomentovať návrat hviezdnej Mariky Gombitovej. Po 12 rokoch sa vrátila na obrazovky aby nás ohriala svojou skromnosťou, talentom a výzorom.
Blížiaca sa Eurovízia však vyvoláva otázky ohľadne účasti Slovenska. Česká republika oznámila neúčasť v súťaži, a o pár mesiacov sa rozhodla vrátiť. Chystá sa v RTVS tiež zmena?
Na sociálnych sieťach sa začína živá diskusia o účasti Slovenska. A slováci si už aj vybrali reprezentanta. Mala by to byť famózna Marika Gombitová! Vznikla stránka na podporu návratu Slovenska na Eurovíziu- Chceme Mariku Gombitovú na Eurovízii 2015 vo Viedni!
Text nad jej fotkami vraví- "Marika Gombitová je späť! Najúspešnejšia slovenská speváčka v histórii sa vrátila na výslnie. Veľkou poctou nielen pre ňu, ale aj pre všetkých Slovákov by bolo, keby našu krajinu zastupovala na medzinárodnej hudobnej show Eurovision Song Contest, ktorej jubilejný 60. ročník sa bude konať už v máji 2015 vo Viedni. Verejnoprávna televízia RTVS účasť odmieta, dokážme ale vedeniu, že Marika by bola dôstojnou a úspešnou voľbou. Zdieľajte tento status, ak chcete aby nás Marika reprezentovala na Eurovízii" 
Marika už vyhrala obdobnú hudobnú show, Intervízia, v roku 1980 v Sopotoch (Poľsko). Taktiež začala stránka zbierať podpisy a následne ich odošle do RTVS. Na rozhodnutie majú vraj čas do 31. decembra 2014. 
Ľudia sú nadšení, a LIKE-ov na stránku pribúda stále viac a viac. Status zdieľali aj fan-stránky účinkujúcich farmárov v show FARMA 5. 
Marika Gombitová telefonovala aj Nele Pociskovej (Eurovízia 2009) pár minút pred jej vystúpením v semifinále v Moskve. Zaželala jej veľa šťastia. 
Boli by ste radi ak by nás vo Viedni reprezentovala Marika Gombitová? Svoje odpovede píšte do komentára. 




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára