Celeste Buckingham do Dánska?!

Ako viete, minulý týždeň sme na našej stránke spustili anketu a hľadali sme otázky kto by bol najvhodnejším reprezentantom za Slovensko na Eurovíziu!
Nikoho neprekvapí že mladučká, no už veľmi úspešná, Celeste Buckingham je žiadaná na post reprezentanta do Dánska! Speváčka očarila svojím hlasom už milióny ľudí, ktorí zhliadli jej pieseň "Run Run Run"  na Youtube! Stihla nahrať vlastný album, niekoľko singlov, zaspievala si s Majkom Spiritom aj so svojou sestrou Carmel. Najnovšie je žiadaná u rappera Pitbulla!! Už 2 krát bola nominovaná na cenu MTV ako Best Czech/Slovak act. Možno sa jej tento rok nominácia premení na šancu ukázať sa svetu! Jej fanúšikovia si ju žiadali ako reprezentantku aj do Švédska, kde sa konala Eurovízia v máji tohto roka. RTVS sa zúčastniť nechcela a má tak byť aj v roku 2014. Veríme a dúfame že RTVS pozmení svoje rozhodnutie a zúčastní sa Eurovízie 2014 v Dánsku. Budeme hrdý ak našu vlajku ponesie Celeste!

Interpret a percentuálne výsledky hlasovania.
Celeste Buckingham- 65%
Peter Bič Project- 32%
TWiiNS- 17%
Mista- 14%
Kristína Peláková- 11%
Nela Pocisková- 10%

Dominika Mirgová- 10%
Peter Cmorík, Dara Rolins, Majk Spirit, Desmod- 2%
Ivanna Bagová- 1%

Názor riaditeľa RTVS, pána Václava Miku, uverejníme v čo najbližšom čase!
 
Na treťom mieste skončili sestry Nízlové, ktoré nás reprezentovali v roku 2011 s piesňou "I´m still alive."

Aj speváčka Kristína sa umiestnila v ankete na 5. mieste. V roku 2010 nás v Nórsku reprezentovala s hitom "Horehronie."

Aj Nela Pocisková, ktorá nás reprezentovala v Rusku v roku 2009 sa uchádzala o vaše hlasy. Ich pieseň " Leť Tmou" nezožala veľký úspech no Nele výstup na Eurovízii naštartoval úspešnú kariéru.



 foto/video: wikipedia.com, markiza.sk, eurovision.tv, topky.sk, youtube.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára